het is zover op 28/4/2017 om 14hr00 was WebRadio-Waasland 2jaar geworden, wij zouden dit op gepaste manier gevierd hebben met een tweede marathon, maar helaas door updates bij onze stream provider moesten we de marathon met een week uitstellen.

Vandaag dus op 04/05/2017 zijn we gestart met onze tweede marathon en de statistieken vd luisteraars gaan zienderogen de lucht in, dit kunnen we alleen maar waarderen natuurlijk, het is dank zij U onze luisteraars dat wij bestaan, een woord van dank spreek ik gaarne uit naar onze super team die al twee jaren op vrijwillige basis toch ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van onze radio, toppie, natuurlijk niet de musici vergeten te bedanken want zonder hun muziek zou het maar stil zijn op een radio, dus hierbij ook dank jullie wel allemaal…

Op naar het derde jaar !!

De eigenaar,
Ron Montano